domingo, 3 de marzo de 2013

un brindis a la Mediterrània



Ja apunta el bon temps i sorgeix de nou la necessitat de gaudir del mar, de banyar-nos-hi, de nedar i capbussar-nos, d´assaborir el Mediterrani. No dubtem  de les qualitats terapèutiques de l´aigua de mar, malgrat que en té moltes més que podem tastar, doncs és ideal per preparar magnífiques receptes de cuina amb sabor marí: paelles, pasta, verdures...Els plats preparats damunt la barca, mar endins, des de sempre s´han cuinat així.

Hi ha estudis que proclamen les bondats de la ingesta de petites quantitats d'aigua de mar, com els de Quinton. Facilitem al cos tots els elements de la taula periòdica, la qual cosa no es pot aconseguir amb cap altre aliment o beguda. Rebaixant l´aigua de mar amb aigua, afegint-hi una mica de suc de llimona i una mica de stevia, al gust i conveniència de cadascú, podrem prendre-la com a beguda isotònica de qualitat.

Salut !!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario